JAF var stærk til de Jysk-Fynske Mesterskaber!
 
 
Jysk-fynsk mesterskab dreng/pige med Malthe og Simone (OFK) på 1. pladsen hhv dreng og pige, Mathias og Nikita (Vojens) på 2. pladsen og Asbjørn, Bjarne (OFK) og Laura (OFK) på 3. pladsen - og Victor i kulissen på 4. pladsen.
 
Desuden Skrydstrup Cup dreng/pige med Mathias og Laura på 1. pladsen,
Malthe og Simone på 2. pladsen
og Viktor på 3. pladsen.
 
 

JAFere til EM 2011 i Sheffield, UK
  
Læs om Kirsten Pallesens rejse til EM
LINK

Tandtråd løser alle problemer ...
Jannie ankom som den absolut allersidste fægter til Sheffield. Det sagde chaufføren, der hentede hende i lufthavnen i hvert fald, men gjorde ikke nødvendigvis fornøjelsen over at kunne repræsentere DK ved en slutrunde mindre.
Den første udfordring, våbenkontrol, blev ikke klaret i særlig god stil. Både jakke, bukser, maske, et våben og en kropsledning blev nægtet godkendt, og det var en ret slukøret Jannie, der kom ud fra våbenkontrollen. Heldigvis fik hun lov til at låne nål og tandtråd og kunne så sy de stofmærker fast på tøjet, som efter kontrollørernes opfattelse sad og blafrede. Så når tandlægen fremover siger, at tandtråd er det bedste, der findes, så vil Jannie sikkert sige ja. Heldigvis var den nye maske også kommet med i tasken, og efter at klingen var varmet godt op under foden, så gik den også igennem kontrollen med et ok.
Således opløftet var det tid til lektion og selvfølgelig ... se på masser af fægtning!  

Både Kirsten Pallesen og Jannie Høtoft deltager i senior VM på Sicilien, Italien i oktober 2011. Vi glæder os til at følge dem der!
 
JAF havde to deltagere med til sommerens slutrunde, nemlig Kirsten Pallesen på fleuret (kun individuel) og Jannie Høtoft (kun hold) på kårde. Europamesterskaberne for seniorer foregik i juli i Sheffield i England. Den danske delegation bestod af 14 fægtere, to landstrænere, en chef de delegation til at holde styr på tropperne, en forbundsformand og en far.
 

 
Læs om Kirsten Pallesens VM eventyr!
LINK


 

JAF stævnet 2011


FINAL RESULTS Official result are now on FIE website!

FIE Epée men starting list  
 
FIE Epée female starting list