Ønsker man at prøve kræfter med fægtning på et af vores hold bedes man skrive til vores infomail på forhånd!
 
Fægtning er en teknisk udfordrende sportgren. Der er en forholdsvis stejl læringskurve i starten, og derfor tilbyder vi, at man kan træne den første måned gratis, så man har mulighed for at lære sporten såvel som klubben at kende, før man melder sig ind. 
 
Vi har løbende opstart i klubben. Dette betyder at man efter aftale via infomailen kan begynde når som helst. Som sagt er der dog indledningsvis en stejl læringskurve, og starter man alene kan det føles som om man er håbløst bagud. Det er man absolut ikke, og hvis man føler for at tage udfordringen op, er man som sagt velkommen når som helst. Vil man imidlertid gerne have nogen at snuble igennem de første skridt sammen med, anbefaler vi at man tager nogle venner under armen, eller kommer og prøver umiddelbart efter vores sommerferie eller juleferie, hvor vi oplever at flere nye prøver sporten. Alternativt kan man skrive til infomailen og aftale at blive kontaktet når/hvis der er andre begyndere som ønsker at prøve uden for disse "opstartsperioder".
 
Ved sin første prøvetræning registrerer man sig med navn og kontaktoplysninger. Efter en måned med prøvetræninger skal man melde sig ind i klubben. Det koster et indmeldingsgebyr på 150 kr. at melde sig ind hvorefter man forudbetaler kontingent for 3 måneder ad gangen. Vores kontingenter og hvad de indholder fremgår her